Română  |  English
Prima
Contact
Harta
Chestionar
Considerati ca aportul D-tra este important pentru edificarea unei societati democratice?.
Sigur da
cred ca da
sigur nu
cred ca nu
Nu vad cum
Nu stiu
Votează
Arhiva
Acest site a fost elaborat si lansat cu sprijinul IDIS Viitorul - Institutul pentru Dezoltare şi Iniţiative Sociale
 
European Leadership Program
Democracy Debate
In calea spre Parlament
Prima / Selectare
 
Un program de instruire politică pentru lideri motivaţi
Versiune tipar
   


“European Leadership and Political Learning for Highly Motivated Young Leaders in Moldova”

Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul” a fost autorizat să gestioneze, cu începere din septembrie 2006, bursa anuală a Fundaţiei Balkanice pentru Democraţie (Balkan Trust For Democracy) în Republica Moldova. Programul de instruire a fost inaugurat, de la 1 noiembrie, 2006, odată cu selectarea primilor 19 bursieri ai acestui program, şi stabilirea unui vast program de module interdisciplinare de instruire şi ateliere practice.

Bursa BTD/IDIS va efectua un transfer sistematic de practici utile şi experienţe spre tineri cu potenţialul de a deveni în scurt timp formatori de opinie şi lideri politici în Republica Moldova. Bursierii BTD vor învăţa să mânuiască tehnici de oratorie şi de prezenţă activă în presa scrisă şi mass media electronică. Bursa va oferi participanţilor în cadrul acestui program de instruire oportunităţi excelente de a însuşi abilităţi de comunicare, tehnici de analiză şi mânuire a datelor complexe, planificare strategică şi  cercetare academică.

O echipă internaţională de experţi naţionali şi internaţionali sunt implicaţi în administrarea programului de instruire, iniţiat de IDSI Viitorul. Bursierii BTD/IDIS vor vi ajutaţi pe parcursul acestui program să se conecteze la şcoli şi reţele similare de învăţare politică din regiune (Europa Centrală şi de Sud-Est, SUA), având acces la diverse tipuri de comunicare politică, pe care le vor asimila în cadrul cursurilor practice.

Cei interesaţi să participe la următorul ciclu de instruire politică sunt rugaţi să ne contacteze din timp la următoarea adresă: cgherasimov@gmail.com, ori viitorul@moldova.org, cu menţiunea -- bursa BTD. Doritori să se înscrie în cadrul următorului ciclu de instruire politică vor putea accesa de pe site-ul www.viitorul.org formularul de participare (englez, rus ori român), la care vor adăuga un eseu şi 2 scrisori de referinţă, pe care le vor expedia pe adresa IDIS Viitorul până la data de 30 ianuarie 2007. Pentru alte detalii, ne puteţi contacta în scris la adresa indicată mai jos:

Chişinău, str. Iacob Hincu 10/1, MD2005, Moldova
Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale “Viitorul”
Re: Bursa BTD, sau telefon: 21 09 32 – Cristina Gherasimov.

 
Prima / Selectare
 
Prima
Contact
Harta
Vizitatori : 389670
Constituţia BTD | Despre Proiect | Cursuri de Instruire | Cercetare BTD | Evenimente | Publicaţii | Biblioteci | Autori | Links | Forum
Sus
Copyright © 2018 IDIS Viitorul -Institutul pentru Dezoltare şi Iniţiative Sociale
Toate Drepturile Rezervate
Adresa : Chişinău, MD2005,
str. Iacob Hâncu 10/14
Tel. +373 22 21 09 32,
+373 22 21 36 32,
+373 22 22 71 30
Fax +373 22 27 67 86
Creat de Trimaran